Plannen voor een ladysnight..wie denkt en doet mee?

Categorie: Oostwold Nieuws Geschreven: woensdag 21 mei 2014

Hallo Oostwold en omgeving,

Het zou mij (Etina Rasker) heel erg leuk lijken om voor de vrouwen in Oostwold een LADIES NIGHT te organiseren. Er zijn vast veel kleine of grote ondernemers die hiervoor een steentje willen bijdragen?

Ik dacht zelf om hiervoor de sportzaal van de Gaveborg te gebruiken op een vrijdagavond. Een avond voor jong en oud, waarop gezamenlijk een leuke variatie voor de dames wordt gepresenteerd en gedemonstreerd zoals bijvoorbeeld make up, gellak, eten en drinken, knutselmateriaal.
Zelf ben ik gespecialiseerd in gellak. Dit is een soort nagellak met een langere levensduur dan de traditionele nagellak. Ik zou tijdens de LADIES NIGHT klanten hun nagels kunnen lakken en zo ook mijn bedrijf promoten.

Mijn bedoeling voor de LADIES NIGHT is een podium te creëren voor bedrijven, kleine ondernemers en de handige huisvrouw. Een podium om creativiteit, knutselwerken, verzorging, of wat de vrouw bezighoudt, te laten zien in de sportzaal van de Gaveborg op een heuse LADIES NIGHT in Oostwold.

Naast de leuke weetjes en producten gaat het natuurlijk om een gezellige damesavond die we niet snel zullen vergeten!

Ik hoop u hierbij genoeg info te hebben gegeven over mijn idee over een LADIES NIGHT.

Heeft u een idee of wilt u meedoen, neem dan contact met mij op.

Alles is welkom, ik ontvang graag een belletje of email.

Met vriendelijke groet Etina Rasker, matssloot E3, 9828 TA, Oostwold (gemeente Leek),   06 29 11 82 79, www.nagelstudioeltina.nl.