Reunie update

Categorie: Oostwold Nieuws Geschreven: zondag 27 juli 2014

Update reunie zaterdag 30 augustus 2014:

  • Wegens te weinig aanmeldingen is, door de organisatie op zondag 27 juli 2014, besloten dat de reunie van de CS Oleander (voorheen de school met de bijbel) niet doorgaat.
  • De reunie van OBS de Gavehoek (voorheen OLS) gaat wel door, inmiddels zijn er 104 aanmeldingen. zie de lin aan de rechterzijde voor een actuele lijst van deelnemers. Wie volgt...?
  • Voorproefje van het programma van de reünie (Kosten 25,- p.p.)......om 15.00 uur ontvangst met koffie/thee en gebak..... (eerder aankomen in Oostwold mag natuurlijk, want er zijn tal van activiteiten georganiseerd in het dorp), Dan nemen we eerst eens even de tijd om weer eens lekker bij te kletsen met zijn allen (vier consumpties bij de prijs inbegrepen). Tussendoor zullen we nog een rondleiding krijgen door de nieuwe school de Gavelander. Rond 18:15 kunnen we genieten van een buffet. Voor diegenen die na het eten nog niet genoeg heeft van Oostwold is er de gelegenheid om naar het feest van Oostwold te gaan waar de spectaculaire band Switch zal optreden. Dit is echter een feest wat georganiseerd is voor iedereen en dus niet bij de reünie hoor.