Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCSSConfig has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.oostwold.com/plugins/system/cssconfig/cssconfig.php on line 29
Ladies Night in De Gaveborg

Ladies Night in De Gaveborg

Categorie: Gaveborg Nieuws Geschreven: dinsdag 03 juni 2014

OOSTWOLD – Multifunctioneel Centrum De Gaveborg heeft vrijdagavond 27 juni een primeur. Dan wordt er voor het eerst een Ladies Night gehouden. Van 19.30 tot 22.30 uur zal het sportcafé het decor zijn voor diverse standhouders die dan hun producten zullen presenteren.

De organisatie van de Ladies Night heeft zich ten doel gesteld een gevarieerd aanbod van creativiteit, knutselwerk, verzorging, kleding en hobby’s aan te bieden en men is nog op zoek naar naar bedrijven, kleine ondernemers en handige huisvrouwen die tegen een kleine vergoeding een stand willen verzorgen. Opgave kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Voor verdere voorwaarden kan de website nagelstudioeltina.nl worden geraadpleegd.