Gaveborg omgetoverd tot vrouwenparadijs voor Ladies Night

Categorie: Gaveborg Nieuws Geschreven: woensdag 25 juni 2014

OOSTWOLD – Alle dames en meiden uit de regio worden uitgenodigd om een bezoek te brengen aan Ladies Night op vrijdag 27 juni in de Gaveborg te Oostwold.

Dames hoeven geen bikini mee te nemen en worden niet thuisgebracht, maar verder is deze avond een groot festijn. Maak bijvoorbeeld gebruik van een welverdiende massage of schaf een toffe tas, hippe nagels of nieuwe sieraden aan. Deze Ladies Night is ook erg geschikt om gewoon even bij te kletsen met een buurvrouw of vriendin onder het genot van een glaasje wijn en een hapje.

Stands

Het is genieten geblazen op vrijdagavond 27 juni in het café van de Gaveborg van Oostwold. In een gezellige entourage zullen zo’n twintig stands aanwezig zijn die voorzien in alle aspecten voor het innerlijk en uiterlijk van de vrouw. Ook zijn er diverse hobbystands zoals Loom, brocante, wol, vilt, haken, naaien en tekenen. Tevens is er een handleesdeskundige aanwezig voor een dieper inzicht. De Ladies Night is zowel geschikt voor jong als oud en wordt van 19.30 tot 22.30 uur gehouden in de Gaveborg. De entree is gratis.