Fysiotherapie Back tot Health waardevolle toevoeging voor de Gaveborg

Categorie: Gaveborg Nieuws Geschreven: woensdag 05 november 2014

OOSTWOLD – Sinds 1 oktober 2014 is er een praktijk voor Fysiotherapie gevestigd in de Gaveborg in Oostwold. Back to Health is de toepasselijke naam. Fysiotherapeut Frits Pals gebruikt moderne technieken om het lichaam weer in conditie te krijgen en te houden. Bovendien bestaat er ook de mogelijkheid om onder begeleiding te fitnessen.

Op de maandag- en donderdagochtend is de praktijk geopend van 09.00 tot 12.00. Maar op andere tijden is het altijd mogelijk om een afspraak te maken. Desgewenst komt Pals naar de Gaveborg of is men welkom in Leek. Fysiotherapie Back to Health heeft met bijna alle zorgverzekeringen afspraken gemaakt waardoor een behandeling in veel gevallen gedekt zal worden door de zorgverzekering. Zie ook fysiobacktohealth.nl.

Thuisbasis

Met de waardevolle toevoeging van een praktijk voor fysiotherapie voorziet multifunctioneel centrum de Gaveborg opnieuw in een belangrijke behoefte voor een leefbare omgeving. Het kleine, maar gezellige Oostwold (ruim 600 inwoners), weet op deze wijze hun dorp leefbaar en vitaal te houden voor jong en oud. In multifunctioneel centrum de Gaveborg zit naast fysiotherapie ook nog een samenwerkingsschool, een supermarkt, buitenschoolse opvang, een fitnesscentrum en een binnensportzaal. Maar ook zijn er diverse grote en kleine zalen voor bijeenkomsten of vergaderingen, is er een gezellig sportcafé met dart- en biljartmogelijkheden en zijn er kunstgrassportvelden voor voet- en korfbal, met uitstekende douches en kleedkamers. Dit is de thuisbasis voor de ruim twintig verengingen die het dorp telt.