Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCSSConfig has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.oostwold.com/plugins/system/cssconfig/cssconfig.php on line 29
Kerstmarkt in de Gaveborg

Kerstmarkt in de Gaveborg

Categorie: Gaveborg Nieuws Geschreven: dinsdag 09 december 2014

OOSTWOLD – Op vrijdag 12 december wordt er voor de vierde keer een kerstmarkt gehouden in de Gaveborg te Oostwold. Op deze gezellige kleinschalige markt worden tal van producten verkocht die veelal het resultaat zijn van ijverige hobbyisten.

Naast de vele kerstartikelen zullen er ook de nodige hapjes en drankjes verkocht worden door diverse verenigingen. Nieuw dit jaar is de fotograaf, die leuke foto’s maakt van bezoekers of hun kinderen voor in een lijst of op kerstkaarten. De supermarkt in de Gaveborg zal eveneens geopend zijn, zodat men ook deze avond rustig boodschappen kan doen.
Nazitten

Het sportcafé in De Gaveborg is een gezellige ontmoetingsplek waar men voor, tijdens en na de markt nog even gezellig na kan zitten onder het genot van een hapje en een drankje. De avond wordt muzikaal omlijst door de muzikanten van accordeonvereniging ‘Lucht genoeg’ uit Boerakker.