Inwoners Oostwold trots op supermarkt met bijzondere formule

Categorie: Gaveborg Nieuws Geschreven: woensdag 15 oktober 2014

OOSTWOLD – Sinds de opening van multifunctioneel centrum de Gaveborg in Oostwold is er ook een supermarkt in dit pand gevestigd, de Attent Gavesuper. Dit is een complete supermarkt, die zorgt voor extra leefbaarheid in dit kleine dorpje in het westerkwartier.

De winkel wordt gerund door een bedrijfsleider met zeer gemotiveerde vrijwilligers en cliënten van de Zijlen. Deze cliënten vinden in de winkel een uitstekende dagbesteding en hebben er heel veel plezier in. Op deze wijze is het mogelijk om de winkel te exploiteren en de prijzen op een acceptabel niveau te houden. Ook het winkelend publiek vindt de supermarkt van grote toegevoegde waarde. Passanten kijken vaak verrast op van de formule die in Oostwold wordt toegepast en komen na een eerste bezoek regelmatig terug.

Geprezen

De sfeer, gezelligheid en klantvriendelijkheid worden alom geprezen en zorgen voor een trouwe klantenkring. Het assortiment is uitstekend en ruim voldoende. De vers afgebakken warme broodjes zijn ook een echte aanrader en tijdens de vele sportwedstrijden in en bij de Gaveborg gaan ze dan ook letterlijk als warme broodjes over de toonbank. De focus is inmiddels al weer gericht op de gezellige decemberdagen van dit jaar.

Kerstpakketten

Er worden al vanaf het begin van het bestaan van de winkel leuke kerstpakketten geleverd. Een schot in de roos, want het aantal pakketten is vorig jaar meer dan verdubbeld en ook dit jaar lijkt de groei weer toegenomen. Iedereen die een bijzonder kerstpakket zoekt en de grote maatschappelijke waarde van deze supermarkt graag wil ondersteunen, is van harte welkom om de vele mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie kan men kijken op de website Gaveborg.nl.