Even voorstellen de nieuwe beheerders van de Gaveborg van Oostwold

Categorie: Gaveborg Nieuws Geschreven: woensdag 05 maart 2014

Graag willen wij ons voorstellen als nieuwe beheerders van de Gaveborg. Wij zijn Yvonne en Henriëtte Veldsema. Samen met onze partners Kor en Ruud zijn wij vanaf 1 maart verantwoordelijk voor de Gaveborg.

We kunnen dit echter niet alleen. De Gaveborg is van en voor Oostwold en omstreken en we willen graag samen met jullie een frisse start maken.

Wij nodigen daarom de inwoners van Oostwold en omstreken en alle andere belangstellenden van harte uit om op 21 maart a.s. vanaf 20:00 uur langs te komen voor een hapje, een drankje en een gezellig praatje. Tevens willen we tijdens deze avond van de gelegenheid gebruik maken om jullie enthousiast te maken om ons te komen ondersteunen! We praten nieuwe, oude en huidige vrijwilligers bij en maken er een gezellige informele avond van!

Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag meehelpen als vrijwilliger, dan kun je natuurlijk langskomen op een moment dat het je beter past. Wij zijn dagelijks aanwezig en hebben de koffie altijd klaar staan! Hopelijk zien we jullie allemaal op 21 maart.