Oostwolmer GaveSuper reikt prijzen uit

Categorie: Dagwinkel GaveSuper Nieuws Geschreven: dinsdag 14 april 2015

OOSTWOLD – Onlangs hield de GaveSuper in Oostwold een extra koopavond voor de leden van de winkel. De kleine dorpssupermarkt is namelijk een coöperatie, waar de meeste inwoners lid van zijn. Dankzij deze unieke constructie en de vele vrijwilligers en cliënten van stichting de Zijlen is het mogelijk de winkel rendabel te Oostwolmer GaveSuper reikt prijzen uitexploiteren.

Mede door de supermarkt, die gevestigd is in multifunctioneel centrum de Gaveborg, en samenwerkingsschool de Gavelander blijft het zeer actieve dorp in trek bij jong en ouder. Met de vele (sport) verenigingen zijn er voor iedereen in Oostwold en wijde omgeving aantrekkelijke activiteiten.

Vlasoorten

Oostwolmer GaveSuper reikt prijzen uitTijdens de extra koopavond werden er een aantal nieuwe vlasoorten van de Melkunie gepresenteerd. Iedereen die twee pakken kocht, kon meedingen naar een boodschappenpakket ter waarde van vijftig euro. Daarnaast was er een prijsvraag waarbij men het juiste aantal paaseitjes moest raden. Als beloning mocht de winnaar de glazen stolp met inhoud mee naar huis nemen.

Winnaars

Het boodschappenpakket werd gewonnen door de familie Modderman uit Oostwold en de stolp met paaseitjes moch meegenomen worden door de kleindochter van mevrouw De Zeeuw uit Den Horn. De winnaars waren blij verrast. Op de foto’s worden de prijzen uitgereikt door Kor Veldsema namens de Melkunie en de GaveSuper.