Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCSSConfig has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.oostwold.com/plugins/system/cssconfig/cssconfig.php on line 29
Nieuwsbrief 2017-03: NIEUWS vanuit de Gaveborg: GaveFitness, twee nieuwe fitnessapparaten

Nieuwsbrief 2017-03: NIEUWS vanuit de Gaveborg: GaveFitness, twee nieuwe fitnessapparaten

Geschreven: vrijdag 10 november 2017 Geschreven door: Nieuwsbrief 2017-03, november 2017

GaveFitness in de Gaveborg van OostwoldNa de aanschaf van twee populaire crosstrainers, is er opnieuw gekozen voor uitbreiding. Met een extra cardio- en krachtapparaat wordt zo verdere innovatie van de GaveFitness voortgezet. Voor de nieuwe roeitrainer zijn trainingsschema's aanwezig, zowel voor beginners als gevorderden. Daarnaast is er een nieuw apparaat voor het trainen van de biceps aangeschaft. Dit apparaat biedt mogelijkheden die de dumbells de sporter niet meer kunnen bieden.

We hopen hiermee, ok dit keer, weer een heleboel mensen blij te hebben gemaakt en dat er gretig gebruik van gemaakt zal worden!

Bij vragen of advies over sportschema’s kunt u altijd contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot ziens in de GaveFitness!