Nieuwsbrief 2017-02: GaveFitness, OPROEP aan GEBRUIKERS (2)

Geschreven: dinsdag 13 juni 2017 Geschreven door: Nieuwsbrief 2017-02, juni 2017

GaveFitness, OPROEP aan GEBRUIKERS

De fitness wordt erg veel gebruikt en hier zijn we natuurlijk erg blij mee. Zelfs de 'jongere' jeugd uit Oostwold en omgeving wordt besmet met het 'fitnessvirus'. Hier zijn we eveneens blij mee, maar hier moeten we ook mee oppassen.

Omdat er niet fulltime een begeleider rondloopt die toezicht kan houden, kan het gevaarlijk zijn om op jonge leeftijd zelf te gaan fitnessen. De oefeningen kunnen verkeerd worden uitgevoerd of er wordt met teveel gewicht gesport. Hierdoor kan je op jonge leeftijd al ernstige blessures oplopen. Dit willen wij natuurlijk voorkomen.

Dus wil u zoon of dochter graag sporten, maar is hij/zij nog geen 18? Dan mag uw kind vanzelfsprekend gewoon fitnessen, maar onder toezicht van een volwassene! Daarnaast raden wij aan om dan zoveel mogelijk cardio(conditie) te doen.

Laten we er met zijn allen om denken dat deze sporttalenten in spe zich niet blesseren door te jong te zwaar te fitnessen.

Bij vragen of advies over sportschema’s kunt u altijd contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot ziens in de Gavefitness!