Vier het voorjaar in de Gaveborg Oostwold

Geschreven: woensdag 12 april 2017 Geschreven door: Westerkwartier

bron: WesterkwartierOOSTWOLD – De komende weken staat de Gaveborg in Oostwold bol van de activiteiten. Zo worden er op zaterdag 15 april diverse paasactiviteiten georganiseerd.

Er kan vanaf 11.30 meegedaan worden aan een paasbrunch voor slechts € 5,– per persoon. Na deze heerlijke brunch is het tijd voor typische paasspellen zoals Neutje schait’n, koekhappen, eieren vereven en eieren zoeken.

Op 26 april is het tijd voor een spetterend koningsfeest waar DJ Beez en DJ lady S Oostwold op zijn grondvesten zal laten schudden met hun discoshow. Voorafgaand staat er om 20.00 uur een pubquiz geprogrammeerd waarin uw kennis op het gebied van uitgaan danig op de proef zal worden gesteld.

De volgende dag de traditionele koningsdagviering met vanaf 10.00 uur de traditionele rommelmarkt in de Ericalaan en ’s middags vanaf 14.00 uur levend Cluedo in en om de Gaveborg.

Op vrijdag 26 mei is er weer een Miss & Mr verkiezing in de Gaveborg. Deze middag voor de basisschooljeugd begint om 14.00 uur. De kinderen zullen worden beoordeeld op Sport, Casual en Galakleding. Een professionele jury zal zich buigen over de creaties en de uiterlijke verzorging en er zijn diverse aantrekkelijke prijzen beschikbaar.

Zaterdag 8 juli wordt er een ‘Gavedag’ georganiseerd, waar onder andere een culinaire markt deel van gaat uitmaken. Tijdens de eerste week van de basisschoolvakantie wordt er weer een huttenbouwweek gehouden. Kinderen kunnen onder begeleiding een week lang bouwen en timmeren aan een speeldorp.

Voor opgave of informatie: www.gaveborg.nl