Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCSSConfig has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.oostwold.com/plugins/system/cssconfig/cssconfig.php on line 29
Meet & Eat vanaf woensdag 31 augustus ’16

Meet & Eat vanaf woensdag 31 augustus ’16

Geschreven: dinsdag 21 juni 2016 Geschreven door: Nieuwsbrief Gaveborg juni editie 2016

Meet & Eat Oostwold vanaf woensdag 31 augustus ’16Meet & Eat is voor jong en oud, voor gezinnen of alleenstaanden, voor stelletjes of vrijgezellen, studenten of werkenden. Kortom voor iedereen die het leuk vindt om gezellig te eten voor een kleine bijdrage. Voor maar € 6,00 kun je al genieten van een wisselend buffet. Het menu wordt samengesteld in overleg met Attent de GaveSuper. Zij minder derving, wij voor weinig geld gezond en lekker eten. Een win win situatie. De eerste Meet & Eat is op woensdag 31 augustus om 17:30. Deze Meet & Eat is gekoppeld aan het dorpsfeest. We hopen op een gezellige avond met vele nieuwe gezichten.

De daarop volgende keer zal zijn op woensdag 21 september. Vervolgens weer om de week (even weken woensdag om 17:30).

Dit jaar is er een kleine verandering. Elk jaar zullen er vier thema-avonden zijn. De thema-avonden voor komend half jaar zijn bekend, nl: woensdag 19 oktober ’16 -> Halloween & woensdag 14 december ’16 -> Mexicaans.

Opgave graag voor maandag 12:00, voorafgaand aan de geplande Meet & Eat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06 - 21566774.