Oostwold leeft toe naar jaarlijkse dorpsfeest

Geschreven: donderdag 13 augustus 2015 Geschreven door: Midweek

In het weekend van 4 en 5 september vindt in Oostwold weer het jaarlijkse dorpsfeest plaats. Twee dagen lang is het dan feest in OostwoldOOSTWOLD – In het weekend van 4 en 5 september vindt in Oostwold weer het jaarlijkse dorpsfeest plaats. Twee dagen lang is het dan feest in Oostwold.

Er wordt gestart op de vrijdagavond om 18.00 uur met een volleybaltoernooi, waarin de straten van Oostwold en omliggende dorpen de strijd met elkaar aan zullen gaan. Voor de oudere mensen in het dorp is er een jeu de boules toernooi georganiseerd. De vrijdagavond wordt afgesloten in De Gaveborg met een optreden van de band ‘Hotstop’.
Cheerz

De volgende ochtend worden de dorpsgenoten wakker gemaakt voor de ‘brakke brunch’. Zaterdagmiddag staan er allerlei spelletjes op het programma voor jong en oud met onder meer bubbelvoetbal, zakslaan, springkasteel en nog veel meer. Zaterdagavond komen dorpsbewoners en andere geïnteresseerde mensen bijeen in het Witte Paard om met elkaar te eten. Het dorpsfeest wordt afgesloten op zaterdagavond met een spetterend optreden van ‘Cheerz’. Voor het programma en alle informatie, zie ook de facebookpagina of de website Gaveborg.nl.