Rectificatie Programmaboekje Dorpsfeest

Geschreven: dinsdag 11 juli 2017 Geschreven door: wm

Dorpsfeest Oostwold 2017Zoals iedereen al vernomen heeft door de omroepers die het programmaboekje voor het dorpsfeest van 2017 hebben verspreid, wordt het weer een groot feest van donderdag 31 augustus t/m zaterdag 2 september in Oostwold.

Dit jaar is het thema van het dorpsfeest: Het wilde Oostje, westerndorp 'Eastwood'. Het programma zal natuurlijk in het teken staan van dit thema. Op donderdag 31 augustus een (muziek)pubquiz, op vrijdag 1 september volleybal, jeu de boules en muziek en op zaterdag een brakke brunch, een speciaal middagprogramma en ‘s avonds een buffet in 't Witte Paard. De band Grooving zal dit dorpsfeest knallend afsluiten. Daarnaast kan er natuurlijk weer overnacht worden op de speciale camping en wordt er weer een prijs uitgereikt voor de mooist versierde straat! We hebben dit jaar geprobeerd rekening te houden met iedereen van heel jong tot en met (heel) oud, dus voor iedereen wat leuks dit weekend!

Het programma heeft inmiddels iedereen op papier mogen ontvangen. Deze zal ook z.s.m. op oostwold.com worden opgenomen.

RECTIFICATIE:

Helaas is er een foutje in het programma geslopen. Het jeu de boules toernooi is natuurlijk voor iedereen die daar zin in heeft (dus u hoeft niet perse 55+ te zijn) en deelnemers worden verwacht zich uiterlijk te melden bij de wedstrijdleiding om 17:45. Inmiddels hebben zich al verschillende deelnemers van verschillende leeftijden opgegeven. Maar we hebben het Jeu de Boules toernooi nog niet vol. Dus geef je z.s.m. op door middel van het inschrijfformulier uit de Gaveborg of door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de deelnemers die zich hebben opgegeven voor het 4e Jeu de Boules toernooi, is er natuurlijk weer een moment om even te oefenen. Dit kan tijdens de inloop van woensdag 30 augustus vanaf 10:15 en donderdag 31 augustus vanaf 19:15.

Deze week en volgende week komen de vrijwilligers van de ACO bij u aan de deur. Ook bij hun kunt u uw deelname kenbaar maken.