Columnrubriek: Wat speelt er bij het SDO bestuur en de Gaveborg beheerders

Rubriek: Wat speelt er bij het SDO bestuur en de Gaveborg beheerdersIn de rubriek met columns over "Wat speelt er bij het SDO bestuur en de Gaveborg beheerders", zal het SDO bestuur elke eerste van de maand en de beheerders van onze mooie Gaveborg elke 15e van de maand, een onderwerp laten passeren wat er speelt binnen hun werkzaamheden en doelstellingen.

U kunt elke maand twee columns verwachten met een interessant onderwerp.

Column Gaveborg: Oktober is de maand van de vrijwilligers

Geschreven: maandag 15 oktober 2018 Geschreven door: info@gaveborg.nl

Ook bij de Gaveborg merken we de invloed van het aantrekken van de arbeidsmarkt. Steeds meer vrijwilligers kiezen betaald werk voor vrijwilligerswerk. Daarnaast wordt het steeds drukker in de Gaveborg, waardoor we regelmatig merken dat de afname van ons vrijwilligersbestand zorgt voor “gaten” in de invulling. Vooral tijdens de drukke sportweekenden is het meer en meer merkbaar. Als beheerders proberen we zoveel mogelijk zelf de “gaten” op te vullen. We zullen dus de komende weken actief gaan zoeken naar nieuwe vrijwilligers, zodat we samen weer kunnen genieten van alle activiteiten die er georganiseerd zullen worden.

Wij zijn erg blij met iedereen die ons helpt, op welke manier dan ook, en we kijken vol vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen!

Column SDO: Dag Zomer. Welkom Herfst

Geschreven: maandag 01 oktober 2018 Geschreven door: Namens SDO bestuur: Jannie ter Veer

Logo column SDO bestuurDe maand september en  de mooie zomer is weer voorbij. Alles is weer gestart, te beginnen met een paar mooie dorpsfeestdagen, de scholen, sportverenigingen en alle andere activiteiten in en om de Gaveborg van Oostwold. Ook voor de Gaveborg is dit weer een drukte van belang.

De bouw van de laatste zeven huizen voor de Gaveborg is inmiddels gestart en brengt natuurlijk ook veel drukte met zich mee. Laten we zodoende proberen om elkaar daarin goed de ruimte te geven. Veiligheid voor alles!

Wij van het SDO bestuur hebben de eerste vergaderingen er weer op zitten. Heeft u vragen aan ons, schroom niet maar stel ze gerust  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zo kunnen we gezamenlijk de Gaveborg bloeiend houden.