ACO mocht ruim negentig deelnemers verwelkomen voor de Pubquiz van vrijdag 14 april

Geschreven: maandag 04 juni 2018 Geschreven door: aco@oostwold.com

ACO mocht ruim negentig deelnemers verwelkomen voor de Pubquiz van vrijdag 14 aprilIn een bomvolle Gaveborg heeft de Activiteiten Commissie Oostwold (ACO) op zaterdag 14 april 2018 weer een gezellige Pubquiz georganiseerd. Maar liefst veertien teams lieten hun hersenen kraken op de honderd vragen verdeeld over tien verschillende categorieën zoals geschiedenis, sport en muziek.

Voor jong en oud zaten er pittige vragen tussen. Het kennisniveau van de ruim negentig(!) deelnemers was erg hoog. Zelfs Den Horn had een delegatie wijsneuzen afgevaardigd.Team Den Horn ging naar huis met een mooie derde plaats. Team “Wij kome Zwart” eindigde op de tweede plaats met een score van 84,5.

De winst ging dit keer niet naar darters van DCO, zij belanden toch enigszins teleurstellend in de ‘grijze’ middenmoot. Nee de winst ging deze editie naar het team “Tequilaratie” vertegenwoordigd door veel ‘jeugd’ spelers van korfbalvereniging OWK. Ze scoorden maar liefst 86,5 punten. Zij lieten de hoofdprijs, een koud drankje en een schaal bittergarnituur dan ook lekker smaken.

Nogmaals Van Harte Gefeliciteerd! 

Uiteraard zien we de deelnemende teams graag terug tijdens de volgende editie van de Pubquiz, deze wordt gehouden op donderdag 30 augustus tijdens het dorpsfeest va Oostwold. Hierbij willen we namens de ACO nog meer teams uitdagen om team “Tequilaratie” te verslaan!

Graag tot ziens tijdens de volgende Pubquiz!