Gaveboules van start met nieuwe seizoen

Geschreven: maandag 30 april 2018 Geschreven door: gaveboules@kvowk.nl

Gaveboules van start met nieuwe seizoenHoewel het weer ons nu even weer in de steek laat, zijn de GaveBoulers afgelopen woensdag 25 april weer begonnen met hun "trainingen". Nog niet op volle sterkte, werden de ballen voor de eerste maal dit jaar weer richting de But geworpen. Het was even wennen en de trefzekerheid van het einde van het seizoen was voor velen nog even zoek, maar deze zal snel weer aanwezig zijn.

Vanaf heden t/m 31 oktober, zolang het weer het toelaat, zal de groep elke woensdagochtend op de even weken (vanaf 2 mei) starten om 10:00. Op de oneven weken is het een Jeu de Boules avond die start om 18:30.

Gaveboules van start met nieuwe seizoenOok zin om een keer mee te doen of een kijkje te komen nemen, kom dan gewoon langs op een van deze ochtenden of avonden. Let wel, we zijn mooi weer spelers. Bij slecht weer zal er niet gespeeld worden.

Natuurlijk zal tijdens het jaarlijkse dorpsfeest weer het Jeu de Boules Toernooi plaatsvinden op de vrijdagavond. Een bijzonder jaar want we mogen alweer ons 5e Jeu de Boules organiseren. Deze zal plaatsvinden op vrijdagavond 31 augustus 2018. Zet alvast in de agenda, zodat we straks weer een mooie en gezellige groep Jeu de Boulers hebben.

Ga voor meer informatie naar