Even voorstellen: Volleybalvereniging De Opslag: misschien iets voor u?

Geschreven: dinsdag 13 maart 2018 Geschreven door: deopslag@oostwold.com

Volleybalvereniging de Opslag Gaveborg OostwoldGraag willen we van de gelegenheid gebruik maken om Volleybalvereniging De Opslag onder uw aandacht te brengen.

De Opslag bestaat uit een enthousiaste groep vrouwen en mannen vanaf ca. 50 jaar. De opzet van de vereniging is dat er op een ontspannen wijze een lekker partijtje volleybal wordt gespeeld. Dit  gebeurt tussen half september en half mei op de vrijdagochtend tussen 10:00 - 11:00 in de sportzaal van De Gaveborg in Oostwold.

Elke bijeenkomst start met een warming-up, gevolgd door enkele gerichte oefeningen. Dit betekent dat er aandacht is voor de techniek van het spel en de posities in het veld. Na alle ‘voorbereidingen’ blijft er voldoende tijd over om partijtjes tegen elkaar te spelen.

Ter afsluiting van het volleybalgebeuren bestaat daarna de mogelijkheid om gezellig onder elkaar nog even na te kletsen onder het genot van een drankje in De Gaveborg. Tijdens de bijeenkomsten is er EHBO met AED aanwezig. Soms wordt meegedaan aan een toernooi.

Bent u nieuwsgierig geworden naar De Opslag?

U kunt uiteraard komen kijken en vrijblijvend enkele keren meespelen is ook een mogelijkheid.

Voor meer info kunt u contact opnemen met ons. voor onze vereningspagina en contactgegevens op deze site.