The Dance Area valt in de prijzen tijdens danswedstrijd “DancEvent”

Geschreven: maandag 26 februari 2018 Geschreven door: info@thedancearea.nl

The Dance Area valt in de prijzen tijdens danswedstrijd “DancEvent”Op zondag 4 februari reisden de wedstrijdteams van The Dance Area af om te strijden voor Oostwold tijdens de danswedstrijd “DancEvent”. De wedstrijd vond plaats in het sportcomplex “De Trije” in Franeker.

DancEvent organiseert voor de tweede keer een Noord-Nederlandse hiphop/streetdance wedstrijd. De wedstrijd bestaat uit 3 voorrondes en tot slot; een finale. Wedstrijdteams in verschillende leeftijdscategorieën worden uitgedaagd om creatief aan de slag te gaan met dans, en dat is gelukt:

De vier dames van G-Power (6-8 jaar) behaalden een 3de plaats. De negenkoppige dansgroep Shine (10-12 jaar), die tegen 13 groepen moest opboksen, ging ervandoor met een 4de plaats. De energieke vijfkoppige dansgroep EnergiZe (10-12 jaar) eindigde als 11de.

Coaches (Alfred en Angela): “We zijn tevreden met de resultaten. Natuurlijk is hoger eindigen mooier maar wij kijken verder dan alleen prestatie. Bij alle teams hebben we zowel op de dansvloer als buiten de dansvloer wow-momenten ervaren. Zo zagen we dat de startende teams G-Power en EnergiZe zeer onder de indruk waren van de wedstrijdwereld, dat Shine progressie heeft geboekt t.o.v. het vorige seizoen en dat de onderlinge betrokkenheid tussen de dansers toeneemt. We koesteren deze momenten en kijken uit naar de eerstvolgende wedstrijd op 18 maart 2018 te Assen.”