Uitvoeringsprogramma 2018 gemeente Leek

Geschreven: donderdag 01 februari 2018 Geschreven door: Gemeente Leek

Geachte heer, mevrouw,

Op woensdag 7 februari om 19.30 uur houdt de raadscommissie een openbare vergadering in het gemeentehuis van Leek.

Een van de agendapunten is het raadsvoorstel Uitvoeringsprogramma 2018 gemeente Leek  van het college van burgemeester en wethouders. Dit raadsvoorstel is een nadere uitwerking van de verkeersvisie die de raad van de gemeente Leek op 24 januari jl. heeft vastgesteld.

De behandeling van het raadsvoorstel Uitvoeringsprogramma 2018 gemeente Leek begint om 20.35 uur. Het raadsvoorstel kunt u vinden op de website www.leek.nl/Bestuur en Organisatie/Vergaderingen gemeenteraad. Klikt u dan in de tekst op het Vergaderoverzicht. In de kalender die u dan ziet, klikt u bij 7 februari 2018 op raadsavond. Ook kunt u het raadsvoorstel lezen in de leeskamer van de raadsleden tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

In de vergadering van de raadscommissie bestaat voor aanwezigen op de publieke tribune de gelegenheid om in te spreken. De spreektijd bedraagt maximaal vijf minuten. Indien er veel insprekers zijn kan de spreektijd worden beperkt.  Wilt u zich vooraf aanmelden bij de griffier? U kunt dit doen via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch (0594) 55 15 15 of 14 0594.

Naar verwachting wordt op 21 februari 2018 het definitieve besluit in de raadsvergadering genomen. Deze agenda staat op dit moment nog niet vast. Voor de definitieve raadsagenda van 21 februari 2018 verwijzen wij u naar de advertentie in het huis-aan-huisblad Westerkwartier of de website www.leek.nl.

De agendacommissie van de gemeenteraad nodigt u uit de vergadering bij te wonen.

Attachments:
Download this file (agenda Gemeente Leek 7-2-2018.pdf)agenda Gemeente Leek 7-2-2018.pdf[ ]131 kB