Workshop eendenkorf of mand vlechten in Den Horn, 17 februari 2018

Geschreven: woensdag 24 januari 2018 Geschreven door: dorpsbelangen Den Horn

Dorpsbelangen Den Horn nodigt u uit om mee te doen aan een workshop eendenkorf vlechten. Het aantal wilde eenden neemt de laatste jaren af.  In Den Horn en omgeving is er veel water en door zelf manden te vlechten en te plaatsen kan het broedsucces mogelijk toenemen. Dorpsbelangen neemt een deel van de kosten op zich. Ook deelnemers uit omliggende dorpen zijn welkom!

Wie doet er mee aan deze leuke en leerzame workshop? In een dag leer je zelf een eendenkorf vlechten. De workshop is inclusief materiaal, de korf wordt gemaakt van wilgentenen.

En heb je al een eendenkorf, maar vind je het wel leuk om (weer) te vlechten? Dan kun je er nu ook voor kiezen om een mand te vlechten. Aan het eind van de dag hou je er een eendenkorf of mand aan over en kun je daarmee je steentje bijdragen met een veilige broedplek.

 Iedereen is van harte welkom! Maar, er kunnen maximaal 12 personen deelnemen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Waar: Dorpshuis Den Horn,

Wanneer: Zaterdag 17 februari 10.00-16.00 uur

Aanmelden (uiterlijk 1 februari): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten: €35,- per persoon (inclusief materiaal, koffie, thee en lunch).

Meer info: Janny Maat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.