Lichtkomische theatervoorstelling (met documentaire van Beno Hofman) heringedeeldGR

Geschreven: vrijdag 12 januari 2018 Geschreven door: heringedeeldGR

Via deze weg willen wij u wijzen op de lichtkomische theatervoorstelling heringedeeldGR (met documentaire van Beno Hofman) over de aanstaande herindeling in de regio. Maaike van den Hoek, zelf inwoonster van Zuidhorn, regisseerde het stuk. De voorstelling is bijzonder interessant voor iedereen die is geïnteresseerd in de eigen regio, de lokale politiek, cultuur en muziek. Daarom denken we ook dat de voorstelling ook voor u en eventueel uw achterban/leden zeer geschikt is. Meer informatie vindt u hieronder, in de flyer in de bijlage en via onze website www.heringedeeldgr.nl.

Waar & wanneer

HeringedeeldGR heeft als onderwerp de gemeentelijke herindeling die de komende jaren op de planning staat in de gehele provincie Groningen, maar bovenal gaat het over de menselijke capaciteit om om te gaan met ingrijpende veranderingen in de werksfeer. We spelen de voorstelling in de gemeente Westerkwartier vier keer:

  • Woensdag 17 januari om 20.30 in het gemeentehuis in Zuidhorn
  • Dinsdag 23 januari om 20.30 in het gemeentehuis in Marum
  • Donderdag 25 januari om 20.30 in het gemeentehuis in Grootegast
  • Vrijdag 26 januari om 20.30 in het gemeentehuis in Leek

Overal een beetje anders

Bijzonder aan deze voorstelling is dat overal waar we spelen, hij net een beetje anders is: zo heeft Beno Hofman speciaal voor deze editie een documentaire gemaakt over Westerkwartier, waarin hij veel plaatsen bezoekt die straks onderdeel uitmaken van de nieuwe gemeente en spreekt met bekende en minder bekende inwoners uit de regio, zoals Gert Sennema en Fokko Leutscher.

Bovendien spelen in de theatervoorstelling inwoners uit Westerkwartier mee. Zij vertolken de rollen van burgers, die bij de gemeenteambtenaren Aaltje en Moniek (gespeeld door Lotte Dunselman en Lies van de Wiel) aan de balie komen met vragen en ideeën over de herindeling, of met een inzending voor de schilderwedstrijd die de Burgemeester in het stuk, Bas de Bruijn, heeft uitgevaardigd.

Kaartjes kopen doet u zo

Kaartjes voor de voorstelling zijn te koop via onze website www.heringedeeldgr.nl. Op de voorstellingsavond zelf worden kaartjes ook aan de deur verkocht, mits nog voorradig. In dat geval moeten de kaartjes wel contant worden afgerekend.

Hartelijk dank voor uw aandacht en wellicht tot bij één van onze mooie voorstellingen.

Attachments:
Download this file (flyer-heringedeeld-flyer-westerkwartier-1-email.pdf)Flyer heringedeeldGR[ ]312 kB