Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCSSConfig has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.oostwold.com/plugins/system/cssconfig/cssconfig.php on line 29
U kunt UW oliebollen bij OWK bestellen !!!!

U kunt UW oliebollen bij OWK bestellen !!!!

Geschreven: dinsdag 19 december 2017 Geschreven door: ac-sie@kvowk.nl

Oliebollen actie kv OWKVandaag is de Ac-sie van OWK in Oostwold langs de deuren geweest voor de oliebollenactie op oudjaarsdag. Inmiddels zijn er al 830 oliebollen verkocht en DAAR KUNNEN ZEKER NOG MEER BIJ!

Mochten we u gemist hebben en wilt u ook overheerlijke verse oliebollen, laat het ons dan weten door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld dit bij: Pieter Noordhof, Jannine Roffel, Pietje Struiksma of Maartje Wieldraaijer.

Graag uiterlijk woensdag 27 december uw bestelling doorgeven.

Bij OWK kunt u dit jaar 10 olie- /krentenbollen kopen voor €6,00.

In verband met de inkopen vragen we u om meteen af te rekenen of het geld over te maken naar:

kv OWK Oostwold

Gironummer: 83396 of IBAN: NL24INGB0000083396.

De oliebollen worden op zondag 31 december met veel liefde vers gebakken en kunnen tussen 11:00 en 13:00 worden opgehaald bij familie Noordhof aan de Munnikevaart 41.

Naast dat u uw bestelde olie- en krentenbollen komt halen, is er ook gelegenheid om in een gezellige entourage met muziek, een drankje te drinken, hapje te eten en elkaar alvast een gelukkig nieuwjaar te wensen. Prijzen deze gezellige ochtend/middag zijn:

  • Bier & wijn: €1,-
  • Frisdrank: €0,50
  • Losse oliebol: €1,-

We hopen op een mooie oliebollenactie en een hoop gezelligheid op zondag 31 december aan de Munnikevaart 41.