Gezellige GaveKerst 2017 in Oostwold

Geschreven: zaterdag 16 december 2017 Geschreven door: wm

Gezellige GaveKerst 2017 in Oostwold de GaveborgDe jaarlijkse GaveKerst was ook dit jaar weer een succes. Vorig jaar werd voor de eerste maal, naast de jaarlijkse kerstmarkt in de Gaveborg, gestart met de kerstwandeling. Dit bleek zo'n succes dat ook dit jaar de kerstwandeling weer op het programma stond. Ook dit jaar werd dit weer opgepakt door een leuke groep studenten.

Tijdens een sfeervolle wandeling door Oostwold werden op verschillende locaties het kerstverhaal uitgebeeld en bezongen door vele vrijwilligers. Daarnaast hadden vele dorpsbewoners hun tuin mooi verlicht om de wandeling wat extra sfeer te geven.

Na een lekkere wandeling was de Kerstmarkt al een uurtje begonnen voor de mensen die de wandeling niet mee konden. Een mooi programma voor de standhouders, omdat hierdoor de gehele avond lekker doorliep met bezoekers. De zaal was sfeervol aangekleed en ook de standhouders hadden hun best gedaan de kraampjes met hun snuiste- en lekkernijen, in kerstsfeer aan te kleden.

We kunnen weer spreken van een succesvolle GaveKerst, we hopen dat iedereen, net als ons, weer genoten heeft!

Bij deze alle vrijwilligers bedankt voor jullie bijzondere bijdrage. Ook volgend jaar zullen we samen weer gaan voor een mooie versie GaveKerst 2018!

meer foto's en video's