Nieuwsbrief 2017-03: EVENEMENTEN AGENDA, een vooruitblik: Kan Seniorensport Oostwold door in 2018?

Geschreven: zaterdag 11 november 2017 Geschreven door: Nieuwsbrief 2017-03, november 2017

Seniorensport Gaveborg OostwoldHoewel we een leuke groep aan senioren hebben die elke maandag van 10:00 tot 11:00, sporten onder begeleiding van Hendrik Planting, is het elk jaar weer puzzelen of we nog een jaar seniorensport kunnen blijven aanbieden.

Op dit moment is de inventarisatie in volle gang en blijkt dat we wat nieuwe leden kunnen gebruiken om het nieuwe jaar te kunnen garanderen.

Alle spieren van ons lichaam komen in dit wekelijkse uurtje aan bod. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen en er kan tevens speciale aandacht besteed worden aan bewegingen of handelingen die (tijdelijk) moeilijker zijn.

Denk nu niet dat het we wekelijks met pittenzakjes gooien, nee zeker niet! Het is zweten geblazen en zo een mooie en gezellige manier om de conditie en bewegelijkheid op peil te houden.

Kom gerust langs om te zien en te proeven of dit wat voor u is.

Heeft u vragen neem dan contact op met:

Lilian de Vries-Venema of Janny de Jager (er worden geen persoonlijke gegevens geplaatst op de site van oostwold) u kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw mail zal dan automatisch doorgestuurd worden.