Nieuwsbrief 2017-03: EVENEMENTEN AGENDA, een vooruitblik: GaveKerst, vrijdag 15 december ‘17

Geschreven: vrijdag 10 november 2017 Geschreven door: Nieuwsbrief 2017-03, november 2017

GaveKerst in Oostwold en de GaveborgVrijdag 15 december is het zover. GaveKerst wordt dit jaar weer georganiseerd! GaveKerst zal dit jaar bestaan uit een kerstwandeling en een kerstmarkt.

Gedurende de kerstmarkt zal er leuke muziek worden georganiseerd door een DJ! Bij deze nieuwsbrief ontvangt u tevens een opgaveformulier voor als u interesse heeft in het aanbieden van producten op de kerstmarkt. Deze kunt u inleveren bij de Gaveborg. Ook is er weer een mogelijkheid om mee te doen aan de verloting aan het eind van de avond. De loten zijn verkrijgbaar bij de GaveSuper! Dit jaar mag u voor elk aangeschafte lot, eenmaal grabbelen in de GaveGrabbel.

Tijdens de kerstwandeling zal er een route worden afgelegd waarbij verschillende stukken uit het kerstverhaal zullen worden verteld.

Graag nodigen wij alle inwoners van Oostwold uit om hun huizen in kerstsfeer te versieren en verlichten. Zou u tevens zo vriendelijk willen zijn deze avond, uw container buiten te zetten. Zo houden we de sfeervolle straten ook netjes deze avond.

Wilt u zich opgeven voor de kerstwandeling? Dat kan door het opgaveformulier in te leveren bij de Gaveborg of door het digitale formulier in te vullen op de Facebookpagina van Gavekerst. Voor meer informatie en verschillende updates kunt u oostwold.com en de facebookpagina in de gaten houden.

Ook kunt u contact met ons opnemen door te malen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

Arjen Rook en Allard van der Wal

(dit is ook opgenomen in de agenda op deze site)