Nieuwsbrief 2017-03: NIEUWS vanuit Oostwold: Volleybalvereniging De Opslag traint ook nu weer in Gaveborg

Geschreven: vrijdag 10 november 2017 Geschreven door: Nieuwsbrief 2017-03, november 2017

Volleybalvereniging de OpslagVoor het 2e seizoen op rij speelt volleybal-vereniging De Opslag in de sportzaal van de Gaveborg in Oostwold. 

Half september is het seizoen gestart en tot half mei zal er op de vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:00. door De Opslag gevolleybald worden.

De Opslag bestaat uit een enthousiaste groep vrouwen en mannen vanaf ca. 50 jaar. De opzet van de vereniging is dat er op een ontspannen wijze een lekker partijtje volleybal wordt gespeeld. Elke bijeenkomst start met een warming-up, gevolgd door enkele gerichte oefeningen. Dit betekent dat er aandacht is voor de techniek van het spel en de posities in het veld. Na alle ‘voorbereidingen’ blijft er voldoende tijd over om partijtjes tegen elkaar te spelen. Ter afsluiting van het volleybalgebeuren bestaat daarna de mogelijkheid om gezellig onder elkaar nog even na te kletsen onder het genot van een drankje in de Gaveborg. Tijdens de bijeenkomsten is er EHBO met AED aanwezig. Soms wordt ook meegedaan aan een toernooi.

De Opslag kan nog nieuwe leden gebruiken. Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt uiteraard komen kijken en vrijblijvend enkele keren meespelen, is ook een mogelijkheid.

Voor meer info kunt u contact opnemen met: Arend Doorduin (er worden geen persoonlijke gegevens geplaatst op de site van oostwold) u kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw mail zal dan automatisch doorgestuurd worden.