Nieuwsbrief 2017-03: NIEUWS vanuit Oostwold: Ontwikkeling wordt voortgezet bij korfbalvereniging OWK

Geschreven: vrijdag 10 november 2017 Geschreven door: Nieuwsbrief 2017-03, november 2017

kv OWK in Nieuwsbrief Oostwold / GaveborgVoor OWK is het belangrijk dat het aanbod van korfbal en sport in Oostwold blijft. Als kleine vereniging moet je hierdoor het lef hebben om een kijkje in de toekomst te blijven nemen en hier ook naar te handelen. 

Met de samenwerking met buurtverenigingen als Zunobri, Sparta en Rodenburg en dorpsvereniging Pelikaan S, maakt OWK hier al jaren belangrijke stappen in. En dit werpt haar vruchten af! Een mooi combimidweek team, korfbal voor de jeugd met maar liefst vijf combi-jeugdteams en de kaboutersport voor de kleinsten uit Oostwold en omgeving, zijn enkele van deze activiteiten die de horizon van OWK verbreden. En dat valt op. De media zoekt OWK op, waardoor er mooie stukken in diverse kranten en online worden gepubliceerd over onze kleine vereniging. De stap naar het Dagblad van het Noorden is ook gemaakt. Door de kampioenschappen, spelen in de overgangsklasse en plaatsing van spelers in Oranje en de regionale teams, vallen we op. OWK doet haar best om ook de sponsoren hiervan te laten meeprofiteren.

Dat dit gewaardeerd wordt blijkt wel uit de attenties en de likes op Facebook. Een goed voorbeeld hiervan is de voor OWK speciaal ontwikkelde en aangeboden schotklokken van JC-Elektronics die sinds dit seizoen nodig zijn tijdens de zaalcompetitie van OWK 1.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.