Nieuwsbrief 2017-03: NIEUWS vanuit Oostwold: Dagwinkel de GaveSuper een feit!

Geschreven: vrijdag 10 november 2017 Geschreven door: Nieuwsbrief 2017-03, november 2017

Dagwinkel de GaveSuper in Oostwold een feitEen week lang is er heel erg hard gewerkt aan de ombouw van de GaveSuper naar de nieuwe formule: Dagwinkel.

Donderdagavond 2 november kregen de dorpsbewoners en klanten, de eerste gelegenheid om, tijdens een gezellige openingsreceptie onder het genot van een hapje en drankje,  de winkel te bekijken en te profiteren van de eerste openings-aanbiedingen. De dag erna ging de nieuwe winkel officieel voor het eerst open.

Naast een heel mooi uiterlijk, een zeer groot

versplein en een nieuwe bakkerij in de nieuwe GaveSuper Dagwinkel, zijn er ook diverse nieuwe en hernieuwde services voor de klanten beschikbaar.

Zo kunnen medicijnen worden opgehaald van Benu apotheken, kunt u uw boodschappen nu ook via een eenvoudige webshop bestellen en laten bezorgen, is vanaf december een lekkere maaltijdservice beschikbaar en kunt u dan tijdens het boodschappen doen even een kopje koffie drinken aan de nieuwe koffiecorner.

Vanaf 15 januari kunt u niet alleen van deze services gebruik maken, maar zal er ook een Post NL in de winkel zijn. U kunt dan ook in de GaveSuper van Oostwold uw brief of pakketje posten en ophalen wanneer u niet thuis bent.

Ook de bestelling van kerstpakketten is natuurlijk in deze nieuwe Dagwinkel formule weer beschikbaar.

De langere openingstijden, doordeweeks tot 19:00 en op zaterdag tot 18:00, geeft de klant de mogelijkheid om ook na het werk nog snel even boodschappen binnen te halen. Een service die belangrijk is om aan de behoeftes van alle klanten te voorzien.