Nieuwsbrief 2017-03: NIEUWS vanuit Oostwold: Even voorstellen, Rogier Hilbrandie

Geschreven: vrijdag 10 november 2017 Geschreven door: Nieuwsbrief 2017-03, november 2017

Rogier Hilbrandie Gavelander OostwoldEen nieuw gezicht voor velen, dus handig om me via deze weg even voor te stellen. Ik ben Rogier Hilbrandie, 37 jaar, en woon samen met mijn gezin in Oldekerk. Sinds september dit jaar ben ik de nieuwe directeur en leerkracht aan de SWS de Gavelander. Samen met een aantal andere leerkrachten, ben ik het team in Oostwold komen versterken. Een nieuwe uitdaging met genoeg kansen en mogelijkheden om te mogen werken in een prachtig gebouw, waarin veel mogelijk is. Een plek waar iedereen trots op mag zijn!

Na mijn afstuderen aan de PA in Groningen, kon ik blijven werken op de basisschool in Garnwerd. Hier heb ik veel ervaring opgedaan als leerkracht en de laatste drie jaar als schoolleider. Na het afronden van de schoolleidersopleiding, vond ik het tijd worden om mijn vleugels elders verder uit te slaan. De school in Oostwold trok mijn aandacht en sprak mij aan door de vele mogelijkheden in het gebouw. Er zijn verschillende vormen van samenwerken mogelijk, waardoor iedereen zich verbonden kan gaan voelen aan de school.

Mocht u kennis willen komen maken of denkt u van betekenis te kunnen zijn voor de school, schroom dan niet om contact op te nemen.   

Rogier Hilbrandie