Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCSSConfig has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.oostwold.com/plugins/system/cssconfig/cssconfig.php on line 29
Uw mening over de aangepaste Verkeersvisie Leek is belangrijk

Uw mening over de aangepaste Verkeersvisie Leek is belangrijk

Geschreven: woensdag 25 oktober 2017 Geschreven door: Karin Dekker wethouder Verkeer gemeente Leek

Gemeente LeekOp een mooie zomeravond, midden in de vakantieperiode, nam u samen met zo'n zeventig andere inwoners van Leek de moeite om naar het gemeentehuis te komen voor een discussieavond over een verkeersvisie voor de gemeente Leek. Ik was zeer verheugd dat zoveel belangstellenden gehoor gaven aan onze uitnodiging om mee te komen denken en praten. Allereerst vanwege de sterke betrokkenheid bij de eigen leefomgeving die eruit spreekt. Maar ook vanwege de waardevolle input die we zo verkregen.

Mede op basis van de op 20 juli naar voren gebrachte knelpunten, opmerkingen en aanbevelingen hebben we in de achterliggende periode de verkeersvisie verder uitgewerkt. Inmiddels is hij zover gereed dat we er graag opnieuw met u over in gesprek gaan. Dat willen we doen op 30 oktober, vanaf 19.30 uur in het  gemeentehuis. Hierbij nodig ik u van harte uit. Na een korte presentatie zullen we de visie in kleinere groepen bespreken. Op die manier krijgt iedereen de gelegenheid zijn of haar inbreng te leveren.

De concept-verkeersvisie treft u onder dit artikel. U kunt erin lezen dat we willen dat Leek goed bereikbaar blijft. En dat we tegelijk hechten aan een veilige, mooie en leefbare woon- en leefomgeving. We willen meer aandacht voor fietsers en voetgangers, een betere regulering van het doorgaand verkeer en betere samenwerking met betrokken burgers.

Na de discussie op 30 oktober zullen we beoordelen of de concept-visie aanpassing behoeft,  waarna we hem in december ter vaststelling zullen aanbieden aan de gemeenteraad. Maar zoals gezegd, eerst willen we graag weten wat u ervan vindt.

Ik hoop u op 30 oktober te mogen begroeten.

Attachments:
Download this file (Bijlage 1 Verslag bijeenkomst 20 juli.pdf)Bijlage 1: Bijeenkomst 20 juli[ ]88 kB
Download this file (Bijlage 2 Analyse (19 oktober).pdf)Bijlage 2: Analyse 19-10-2017[ ]121 kB
Download this file (Verkeersvisie concept 19 oktober.pdf)Verkeersvisie concept 19 oktober.pdf[Verkeersvisie concept 19 oktober 2017]166 kB