Wat een ervaring, de 4mijl4you met 88 familie, vrienden en kennissen!

Geschreven: donderdag 19 oktober 2017 Geschreven door: anjadevries@kvowk.nl

Wat een ervaring, de 4mijl4you met 88 familie, vrienden en kennissen!

Wat een ervaring, de 4mijl4you met 88 familie, vrienden en kennissen!Inmiddels 12 dagen geleden en ik loop nog steeds een beetje op wolkjes.

Wat was het een bijzondere avond om samen met familie, vrienden en kennissen, mijn twintigjarig jubileum te vieren en deze jaren van ups en downs af te sluiten en de volgende, hoop ik  steadier, twintig jaar in te luiden!

Zaterdag 7 oktober verzamelden we om 19:00 op de parkeerplaats van Haren. Na het uitdelen van de 88 startnummers en shirts van het UMCG Kanker Research Fonds, werd er gezamenlijk naar de start gelopen en gerold.

Het was nog even geduld hebben voor de 2.000 deelnemers mochten starten, maar onder het genot van muziek en een groot videoscherm, waar de kinderen zich vooral mee vermaakten, kon er al snel aan onze 4mijl4you begonnen worden.

Bijzonder en onvergetelijk

Het werd een zeer bijzondere 4 mijl. Een bewuste loop en afsluiting van twintig moeilijke enerverende, maar zeker ook bijzondere jaren. De regen deerde niemand. Ik heb alleen maar 2.000 lachende bikkels gezien. Het was van begin tot het eind genieten op deze bijzondere avond.  Het idee om met alle 88 even een stukje te lopen en kletsen tijdens deze bijzondere 4 mijl, is helaas niet helemaal gelukt. Hiervoor bleek de 4mijl net wat te kort, maar op een paar na ben ik een heel eind gekomen.

Met al mijn lopers, twee rollers en zeker tien kinderen, waarvan de jongste zes jaar was en dansend en zingend naar de stad liep, kijk ik terug op een zeer bijzondere avond, die ik, en ik verwacht ook mijn 88 medelopers, niet snel zullen vergeten!

Wat een ervaring, de 4mijl4you met 88 familie, vrienden en kennissen!Een steentje terug

De bijbehorende inzamelingsactie voor het UMCG project modellen waar mijn Hematologen nauw bij betrokken zijn, loopt ongelofelijk goed. Ik dacht mischien wel 400 euro te kunnen verzamelen maar het tussenresultaat is onvoorstelbaar. De actie loop nog tot het eind van deze maand.

Giften kunnen zodoende nog tot 31 oktober gedaan worden via: (lukt het niet mail dan even met mij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., want er zijn ook nog andere mogelijkheden om mij te helpen met een steentje bij te dragen)

Wat een ervaring, de 4mijl4you met 88 familie, vrienden en kennissen!

De after movie

Op woensdag 1 november zal ik een cheque van de AH op de vismarkt in Groningen, namens de klanten van de AH die hun statiegeldbon hebben ingeleverd, in ontvangst nemen voor mijn  actie. Op vrijdag 3 november, tijdens de opening van de nieuwe GaveSuper in Oostwold, zal dit gebeuren namens de klanten van de GaveSuper in Oostwold. Twee mooie afsluitende momenten. Natuurlijk zal vervolgens het eindbedrag, die ik en mijn 88 lopers en alle andere zeer gulle donateurs  samen bij elkaar hebben gesprokkeld, overhandigt worden aan de dokter van het gesteunde project Modellen, dokter Bart van de Sluis van het UMCG.

Drie mooie puntjes op de i, die ik tevens zal opnemen in mijn  4mijl4you aftermovie die ik  i.s.m. met al mijn medelopers en rollers heb kunnen samenstellen en die ik zal delen met hun en de andere bekende donateurs.

Foto 3 en 4 van fotograaf Simon Blaauw.