Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCSSConfig has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.oostwold.com/plugins/system/cssconfig/cssconfig.php on line 29
Nieuwe shirts voor de CINX-formatie van kv OWK

Nieuwe shirts voor de CINX-formatie van kv OWK

Geschreven: maandag 18 september 2017 Geschreven door: kv OWK

OWK selectie in het nieuw door Hoofdsponsor CINX en subsponsor NienhuisSportDeze zomer hebben OWK’s Hoofdsponsor CINX en subsponsor NienhuisSport uit Marum, de handen ineen geslagen. Hiervoor zal de gehele selectie dit seizoen in mooie nieuwe wedstrijdshirts de overgangsklasse gaan bedwingen en het kampioenschap op het veld in de tweede klasse nastreven.

Met het logo van CINX en OWK aan de voorzijde en NienhuisSport aan de achterzijde, zal het aan deze mooie nieuwe wedstrijdshirts niet liggen. OWK 2 heeft een goede start gemaakt en leidt met drie gewonnen wedstrijden de poule in de tweede klasse. Hoewel de start voor OWK 1 lastiger was en het neergezette spel in de eerste twee wedstrijden nog niet omgezet kon worden in wedstrijdpunten, weet de CINX formatie één ding zeker: zij kan meekomen op het topniveau van de overgangsklasse. Dat bleek wel in de derde wedstrijd waarbij het harde werken, inzicht en conditie beloond werden met twee mooie wedstrijdpunten. Het is nog even wennen aan de nieuwe keuzes, maar met vertrouwen, eendracht en gericht blijven op korfballend oplossen, zal ook het eerste van OWK haar kracht laten zien en meer punten gaan pakken en zo de overgangsklasse behouden.