Geef je voor 31 augustus op voor Kaboutersport tijdens het Dorpsfeest van Oostwold

Geschreven: donderdag 17 augustus 2017 Geschreven door: kaboutersport@oostwold.com

Kaboutersport tijdens Dorpsfeest Oostwold zaterdag 2 september 2017

Kaboutersport OostwoldOp zaterdag 2 september wordt er in Oostwold gestart met Kaboutersport. Een unieke samenwerking tussen korfbalvereniging OWK (kv OWK) en voetbalvereniging Pelikaan S (vv Pelikaan S). Deze twee ambitieuze sportverenigingen slaan de handen ineen om de jonge jeugd lekker te laten sporten.

Kaboutersport is voor jonge kinderen (4 t/m 8 jaar) uit Oostwold en omstreken waarbij de kinderen op een speelse manier leren samenwerken, winnen en verliezen, motoriek verbeteren en kennis laten maken met de verschillende sporten (korfbal en voetbal). Maar vooral lekker sporten en plezier maken met vriendjes en vriendinnetjes!

 

OWK biedt al een aantal jaren (kabouter) korfbalsport aan de jeugd t/m 8 jaar. Pelikaan S heeft tijdens het 60 jarig jubileum éénmalig kaboutervoetbal georganiseerd. Dit was een groot succes voor de kinderen, ouders en andere toeschouwers.

Op zaterdag 2 september, tijdens de feestweek in Oostwold: "Het Wilde Oostje", is de feestelijke aftrap van Kaboutersport. Deze sportochtend wordt georganiseerd door de trainers van beide verenigingen Op deze manier kunnen de kinderen alvast kennis maken met korfbal, voetbal en bewegen in het algemeen. Tevens is het ook mogelijk voor ouders om hun kinderen alvast in te laten schrijven voor Kaboutersport.

Vanaf 2 september wordt er namelijk iedere zaterdagochtend vrijblijvend kaboutersport aangeboden. Lekker samen sporten en spelletjes doen. De ene week zal grotendeels in het teken staan van korfbal en de andere week voetbal. Het hele jaar door m.u.v. de schoolvakanties is er Kaboutersport in Oostwold. In de herfst- en winterperiode wordt er uitgeweken naar de sportzaal in de Gaveborg.

Wanneer: zaterdag 2 september, 9:30 uur tot ca. 11.00 uur

Waar: De Gaveborg (De Boomgaard 1, Oostwold)

Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.