Ook meedoen?

Geschreven: woensdag 21 juni 2017 Geschreven door: anjadevries@kvowk.nl

4e Jeu de Boules toernooi tijdens dorpsfeest Oostwold vrijdag 1 september 2017Ook dit jaar is er natuurlijk weer een dorpsfeest in Oostwold met veel verrassingen voor alle doelgroepen van Oostwold en omgeving. Drie dagen feest van donderdag 31 augustus t/m zaterdag 2 september 2017.

Sinds drie jaar is er tijdens het traditionele stratenvolleybaltoernooi, ook een Jeu de boules toernooi, zo ook dit jaar! De 4e editie zal gehouden worden op vrijdag 1 september vanaf 18:00 (aanwezig 17:45).

Omdat het dorpsfeest valt in het laatste vakantieweekend van de scholen, dit berichtje om te inventariseren of we de gewenste 40 deelnemers kunnen krijgen en dus het Jeu de Boules door kunnen laten gaan.

Het programmaboekje komt op zeer zeer korte termijn uit, dus ik hoor graag of er interesse is om mee te doen aan het 4e jeu de Boules toernooi tijdens het dorpsfeest.

Opgave kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of even te bellen of appen: 06 57262333 of een privebericht of reactie op het Facebook bericht.