Ook oude school met de bijbel / Oleander in Oostwold heeft nu Facebook pagina voor oud leerlingen en leraren...Oproep: (Oud) leerling van de Oleander Oostwold, meld je aan bij de facebookgroep

Geschreven: zondag 23 februari 2014 Geschreven door: wm

Er zijn voorzichtige plannen om op korte termijn een reünie van de lagere scholen uit Oostwold te houden.

de Oleander

Na een oproep heeft inmiddels ook de Oleander een facebook pagina. Dus ben jij oud leerling of leraar van deze school meld je dan aan bij de facebook pagina en blijf op de hoogte van een eventuele reunie. Weet je anderen geef dan deze pagina ook aan hun door.

Meld je nu aan bij de Facebook groep: https://www.facebook.com/groups/625710867500805/

of facebookpagina: https://www.facebook.com/pages/Cbs-de-Oleander/258205997681109

O.B.S. de Gavehoek

Om zoveel mogelijk oud leerlingen te verzamelen vragen wij alle oud leerlingen zich aan te melden bij de facebook groep van O.B.S. de Gavehoek. Op deze manier kan een eventuele reunie-uitnodiging makkelijk gecirculeerd worden.

Ben jij ook oud leerling van O.B.S. de Gavehoek

meld je dan nu aan bij de facebookgroep:https://www.facebook.com/groups/673542502668679/ of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Weet je nog meer oud leerlingen dan kun je deze ook aan de groep toevoegen (per facebook of door middel van een email uitnodiging). Zo krijgen we samen een mooie complete lijst!

De facebook groep van de Gavehoek is op 21 januari opgericht door Margriet Alkema en inmiddels zijn er al veel oude klassenfoto's geupload. Met 92 members zijn we er natuurlijk al een eind op weg maar er kunnen meer bij, Dus ben je oud leerling, voeg jezelf en de andere oud leerlingen die je kent toe.

Op naar een goedbezochte reunie!