Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCSSConfig has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.oostwold.com/plugins/system/cssconfig/cssconfig.php on line 29
Dorpsfeest DAG 1 De kop is eraf: OOSTWOLD drie dagen omgetoverd tot ‘EASTWOOD”

Dorpsfeest DAG 1 De kop is eraf: OOSTWOLD drie dagen omgetoverd tot ‘EASTWOOD”

Geschreven: zaterdag 02 september 2017 Geschreven door: wm

In een vol sportcafé van de Gaveborg van Oostwol,  werd donderdag 31 augustus de aftrap gegeven voor het Dorpsfeest  “Het Wilde Westen” in EASTWOOD. Met een paar Jeu de Boulers nog buiten, die nog eventjes oefenden voor het toernooi van DAG 2, begon om 20:00 de Muziek Pubquiz. 

Winnaars Muziek Pubquiz dorpsfeest Oostwold 2017Het werd een quiz waarbij met muziekfragmenten het uiterste van de elf deelnemende  teams werd gevraagd. Welk liedje is dit, hoe heet de vrouw van en van welk liedje is deze vertaling? De muzikale vragen van Quizmaster Jan Vink, onder muzikale begeleiding van de inmiddels bijna huis DJ’s: Beez en Lady S., zorgden voor ieders muzikale herinneringen, krakende hersenen, maar zeker ook wat discussie aan tafel.

In een zeer gezellige sfeer konden de ongeveer 70 deelnemers / luisteraars zien dat het team: “Hen de nogst Sonnst Knalst” ervandoor ging met de eerste prijs: een bittergarnituur”.  Het team “met de lastige naam” bestaande uit Mariëlle, Jannie Kootstra, Ilse en Liekel Mellema, Ruud van Wijk en Sandra Zwart, won met een ruime voorsprong van negen punten op de nummer twee. Van harte gefeliciteerd!

De Daltons werden met 89 punten mooi tweede. De derde plaats werd bekleed door maar liefst drie teams die allen de nummer twee in de nek hijgden met slechts een achterstand van twee punten:  Glam, Cowgirls en Indianen en het team Gorter en aanhang, ook jullie van harte gefeliciteerd met jullie mooie ranking.

Na de prijsuitreiking gooiden DJ Beez en DJ Lady S. de boxen lekker open en konden de dorpsbewoners na de hersengymnastiek de voetjes nog even lekker van de vloer gooien.

De kop is eraf, een succesvolle avond. Op naar morgen wanneer ook weer vele activiteiten plaats zullen vinden.

meer foto's van huisfotograaf en mobiele en FB foto's

Sfeerimpressie van de Muziek Pubquiz